Peste 100 de bilete vândute în primele 24 de ore de la lansarea rutelor Fly Lili de la Aeroportul Brașov-Ghimbav

Brașov, România – 8 mai 2024 – Compania aeriană Fly Lili a înregistrat un succes impresionant în primele 24 de ore de la punerea în vânzare a biletelor de avion pentru noile rute ce vor fi operate de la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Peste 100 de bilete au fost deja vândute pentru cele opt destinații anunțate din Europa.

Începând cu data de 6 mai 2024, Fly Lili a lansat vânzarea biletelor de avion către Műnchen, Nűrnberg, Stuttgart (Germania), Bologna, Roma, Milano (Italia), Barcelona (Spania) și Salonic (Grecia), cu plecare de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Brașovenii și locuitorii din împrejurimi au acum posibilitatea de a călători comod și rapid către aceste destinații populare.

Primele zboruri sunt programate să înceapă la finalul lunii iunie, cu trei curse pe săptămână pentru fiecare destinație. Prețurile pentru o călătorie pornesc de la 89 euro și variază în funcție de destinație și perioada călătoriei.

Potrivit oficialilor companiei, cea mai solicitată rută în primele 24 de ore a fost Brașov-Műnchen și retur. Primele zboruri către această destinație vor începe din 28 iunie a.c.

De asemenea, reprezentanții Fly Lili au anunțat că biletele de avion către Istanbul (Turcia) vor fi puse în vânzare după data de 20 mai a.c., prețul unui bilet urmând să pornească de la 79 euro.

Pentru mai multe informații și pentru achiziționarea biletelor, puteți accesa site-ul oficial al companiei la adresa www.cjbrasov.ro sau puteți vizita direct pagina dedicată: Bilete de avion pentru opt destinații europene.

Pentru întrebări sau asistență suplimentară, vă rugăm să contactați reprezentanții Fly Lili la adresa de e-mail sau numărul de telefon disponibile pe site-ul oficial.