INNA VA URCA PE SCENA FESTIVALULUI UNTOLD DUBAI

2

INNA este singurul artist de live act care va urca pe scena principală a festivalului din Dubai, alături de Ellie Goulding, G-Eazy, PSY și mulți altii. Show-ul INNEI va avea loc duminică, alături de Timmy Trumpet, Sebastian Ingrosso, Mahmut Orhan și mulți alții.

Printre cei peste 100 de artiști care vor bucura cei peste 70 000 de fani care sunt așteptați la festival se numără Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Tujamo, Asake, Hot Since 82.

UNTOLD Europe este unul dintre cele mai tari festivaluri din lume la care am fost până acum, așa că mă bucur foarte mult să fiu și la UNTOLD Dubai încă de la prima ediție. Abia aștept să ne distrăm împreună”, a spus INNA.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY Dubai.

Mai multe detalii despre festival puteti afla pe site-ul oficial https://untold.ae/