Calificare de 10 pentru Corona

66

Calificare de 10 pentru Corona

O calificare de 10 la o diferenta de 10 goluri în sferturile de finală ale Cupei României pentru handbalistele Coronei care au acces în faza superioară a competiției după ce au câştigat cu 31-21 (15-11) meciul cu Minaur Baia Mare. După o serie de rezultate negative Corona Braşov a reuşit sâmbătă, să se califice în sferturile de finală ale Cupei României, singura competiţie prin care echipa mai poate spera la îndeplinirea obiectivului în actuala ediţie de campionat.
Echipa antrenată de Dragoş Dobrescu şi-a trecut în cont victoria cu scorul de 31-21, după ce la pauză a intrat la vestiar cu un avans de patru goluri, 15-11, în meciul cu CS Minaur Baia Mare.
Braşovencele au condus pe tot parcursul partidei, una în care Dragoş Dobrescu a rulat tot lotul, oferind minute bune şi tinerelor jucătoare Sorina Tîrcă, Daria Bucur şi Daciana Hosu. De remarcat în acest meci a fost şi prestaţia bună a Anei Maria Mîrcă dar şi a Dacianei Hosu, ambele reuşind să apare inclusiv aruncări de la 7 metri.
Pentru Corona au marcat:
Tiron 6, Neagu 5, Ciuciulete 4, Hotea 4, Tîrcă 4, Buceschi 2, Chiper 2, Mîrcă 1, Tătar 1, Chiricuţă 1, Bucur 1.
Corona va juca miercuri, 21 februarie, de la ora 18.00, în deplasare, cu CSM Bucureşti, şi duminică, 25 februarie, de la ora 12.00, pe teren propriu cu HC Zalău.