Găsește secția de votare simplu !

72
Găsește secția de votare simplu !
Pe portalul Municipalitatii  (www.brasovcity.ro) a fost instalata aplicatia pentru cautarea sectiei de votare, astfel incat fiecare cetatean, in functie de adresa de domiciliu, sa stie sectia la care este arondat si unde este situata aceasta sectie.
In momentul in care se acceseaza acest portal, in partea dreapta este un buton ,,Cauta sectie de votare”. Odata cu acesarea aplicatiei, in partea dreapta sus este meniul de cautare pentru sectii de votare (este sub forma unei lupe). Dupa ce apasam pe aceasta se va deschide meniul de cautare sectie in functie de adresa de domiciliu.
Pe harta sunt trecute toate sectiile de votare din brasov avand ca simbol o stampila.
http://serviciiharta.brasovcity.ro/webgis2update/?SiteGuid=d6b567db-698a-4276-a85b-7c75a239ec90
Totodata, autoritațile locale reamintesc cetațenilor care la alegerile anterioare votau la sectiile din incinta Scolii Gimnaziale nr. 4, ca aceste sectii de votare s-au mutat, pentru acest referendum, la Liceul de Arte Plastice si la Scoala Gimnaziala nr. 4, astfel:
– cetăţenii care au domiciliul pe străzile Cernei, Diana, Eftimie Murgu, Padina, Vârful cu Dor, arondaţi la secţia de votare nr. 72, precum şi cei care au domiciliul pe bulevardul Muncii numere impare, şi străzile Calcarului şi Oltului, arondaţi la secţia de votare nr. 73, îşi pot exprima opţiunea la Liceul de Arte Plastice.
– cetatenii care au domiciliul pe bulevardul Muncii, numere pare, şi strada Ghindei, arondaţi secţiei de votare nr. 74, cei care au domiciliul pe strada Jepilor  nr. impare 1-9 şi nr. pare 2- 20, arondaţi secţiei 75, precum şi cetăţenii de pe străzile Alexandru Odobescu, Alexandru Papiu Ilarian, Artarului, Carpenului, Doinei, Micu Klein, Pictor Nicolae Grigorescu, Somesului, Temeliei, arondaţi secţiei 76, şi cei de pe străzile Crişului şi Vasile Alecsandri, de la secţia nr. 77, îşi vor putea manifesta opţiunile la Şcoala Gimnazială nr. 25.