Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

24
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov va organiza „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți” în data de 19 octombrie 2018, cu începere de la ora 09:00, la sediul Casei Armatei, Str.Mureșenilor, Nr.29. Absolvenții unei forme de învățământ, promoția 2018, care încă nu și-au găsit un loc de muncă au șansa de a intra pe piața muncii brașovene, în cadrul bursei locurilor de muncă destinată lor. Peste 80 de agenti economici ofera 2000 de locuri de munca vacante, atat pentru studii superioare cat si pentru studii medii.
Bursa locurilor de muncă petru absolvenți reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de joburi interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele existente, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, in conformitate cu pregătirea lor profesionala.
Si tot in aceasta luna şomerii braşoveni se pot înscrie gratuit la cursuri de formare profesională pentru următoarele meserii: agent de securitate, bucătar, casier, confecționer-asamblor articole din textile, inspector în domeniul securității și sănătății în muncă,manager resurse umane, ospătar și sudor.
Perioada preconizată pentru începerea acestor 8 cursuri de formare profesională este cuprinsă între 24 – 29 octombrie 2018.
Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt: pentru cursul de manager resurse umane – studii superioare; pentru cursul de inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca- liceu cu profil tehnic (diploma de bacalaureat); pentru cursurile de: agent de securitate, casier, confectioner asamblor articole din textile și sudor – studii minime obligatorii pentru cursurile de: bucătar și ospătar- învățământ gimnazial.