Bursa generală a locurilor de muncă

45

Bursa generală a locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizează vineri, 20 aprilie 2018, BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCĂ în municipiul Braşov, la sediul Casei Armatei, Str. Mureşenilor, Nr.29.
Evenimentul organizat ca în fiecare an atât la nivel național cât și județean, se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sau a celor care doresc să se orienteze profesional.
Bursa Generală a Locurilor de Muncă este o măsură activă destinată corelării cererii și ofertei locurilor de muncă, care vine în sprijinul celor care se află în căutarea unui loc de muncă.
Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.
AJOFM informează agenţii economici despre faptul ca participarea la acest eveniment este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.
Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subventiile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.
Data limita pentru depunerea ofertelor de locuri de munca vacante este 17.04.2018 ora 12:00.
Mai multe informații despre acest eveniment puteți gasi pe www.ajofm-bv.ro