Brașoveanul Dragoș Popa face parte din echipa de creatori oficiali TikTok

Brașoveanul Dragoș Popa este unul dintre cei mai urmăriți români de pe TikTok. Tânărul jurnalist s-a alăturat anul trecut echipei oficiale TikTok România și creează conținut educativ pentru utilizatorii din țara noastră. Spune că este dificil să concluzionezi anumite subiecte complexe în doar 10-15 secunde, așa cum recomandă aplicația, însă până în prezent, statisticile arată că materialele produse se bucură de succes.

Am fost invitat recent să devin Official TikTok Creator. Recunosc ca am fost surprins de invitația din partea celor de la TikTok, dar n-am stat pe gânduri și am acceptat propunerea de a fi printre cei care creează conținut oficial pe această platformă. Mă axez pe domeniul care îmi place, adică cel cultural-educativ și mă străduiesc să pun cap la cap calitățile mele artistice și jurnalistice, în așa fel încât să contribui cu materiale video captivante pentru toate segmentele de vârstă. Nu este ușor să concluzionezi anumite subiecte complexe în doar 10-15 secunde, însă este o provocare și cu siguranță voi prinde și eu experiență pe TikTok. Cei care doresc să mă urmărească, o pot face pe canalul care îmi poartă numele pe TikTok”, a spus Dragoș Popa.

TikTok este platforma despre care vorbește toată lumea, fiind rețeaua socială cu cea mai mare creștere de utilizatori atât în România, cât și în toată lumea. În prezent cifra de utilizatori la nivel mondial este impresionantă, potrivit reprezentanlilot oficiali. TikTok spune că are, în total, 732 de milioane de utilizatori lunari – care deschid aplicaţia cel puţin o dată pe lună.