Restricţii pe pârtiile din Poiana Braşov!

Restricţii pe pârtiile din Poiana Braşov!

In perioada 21-24.02.2018 va avea loc in Poiana Brasov competitia FIS Children Trophy.
Accesul pe partii va fi partial sau total restrictionat dupa cum urmeaza:
21-24.02.2018, accesul pe partia Ruia va fi partial restrictionat, aici fiind instalate culoare de antrenament/incalzire pentru participantii la concurs. Culoarele vor fi amplasate pe partea dreapta a partiei, ele fiind delimitate.
21-22.02 Partia Subteleferic va fi complet inchisa pe culoarul de concurs de la pilonul 2 in jos pentru conservare.
Iesirea din partia Drumul Rosu spre telegondola se va putea face pe varianta 3E (ultima varianta de iesire din partia Drumul Rosu spre telegondola) si de asemenea pe varianta 3D (varianta care merge spre telescaunul Lupului) cu iesire in Drumul Albastru. De asemenea va exista un culoar de traversare a partiei Subteleferic in dreptul statiei inferioare a teleschiului Subteleferic, prin care se va putea face accesul spre partia Bradu.
Iesirea din partia Sulinar se va putea face atat catre partia Bradu cat si catre telegondola prin Zidul Mic si partea inferioara a partiei Drumul Rosu.
In zilele de concurs, respectiv 23-24.02.2018, Partia Subteleferic va fi complet inchisa, cu mentiunea ca nu va mai exista culoarul de trecere din partia Drumul Rosu spre partia Bradu, iar accesul din partia Drumul Rosu spre telegondola se va face exclusiv pe varianta 3D (varianta care merge spre telescaunul Lupului) cu iesire in Drumul Albastru, varianta 3E (ultima varianta de iesire din partia Drumul Rosu spre telegondola) fiind de asemenea inchisa.
Autoritațile fac apel catre toți schiorii să respecte indicatiile personalului organizatoric, sa nu intre in zonele delimitate ale culoarelor de antrenament cat si a partiei de concurs si sa schieze cu prudenta in zonele in care partia a fost considerabil ingustata prin amplasarea acestor culoare.