Juniorii de la ACS Transilvania calificati la turneul semifinal al Campionatului National de Handbal Masculin

Juniorii de la ACS Transilvania calificati la turneul semifinal al Campionatului National de Handbal Masculin

Au promovat in elita hanbalului masculin romanesc! Juniorii IV de la ACS Transilvania s-au calificat in urma unei evolutii excelente la Turneul Eurozona 7, desfasurat in perioada 5-6 mai Sala Sporturilor din Odorheiul Secuiesc, la competitia semifinala a campionatului national de handbal ce va avea loc la finalul acestei luni! ACS a fost prezenta cu doua echipe la Odorheiul Secuiesc, Transilvania I si Transilvania II. In urma meciurilor in care s-au mobilizat exemplar, juniorii brasoveni de la Transilvania I, au transat calificarea inca din prima zi, invingand pe rand adversarele din grupa III a turneului:
– Clubul Sportiv Transilvania-Cristuru Secuiesc 26-10
– Clubul Sportiv Transilvania- Lacul Ursu Sovata 34-17
“A fost un turneu motivant si dificil in acelasi timp. Sunt foarte multumit de elevii mei, care au jucat la forma maxima, in ciuda unor accidentari care ne-au pus ceva probleme. Le multumesc si parintilor, care ne-au sustinut din tribuna si care au format astfel o galerie inimoasa pentru ACS Transilvania. Pe viitor, ne propunem calificarea la turneul final, de unde, am putea aduce la Brasov si medalii. Sunt mandru ca sportivii pe care ii antrenez au dat dovada de seriozitate si de constanta in cariera, pentru ca majoritatea dintre ei au fost prezenti si anul trecut in finala campionatului national de minihandbal masculin”, a declarat Titus Donosa, cel care alaturi de Cristian Filip antreneaza lotul de juniori IV de la ACS Transilvania.
Ba, mai mult, ACS se poate mandri cu cel mai tehnic jucator al turneului de la Odorhei. Victor Donosa a obtinut titlul din partea organizatorilor.
Reamintim ca ACS Transilvania s-a calificat la Turneul Euroregiune 7 dupa ce a castigat de pe primul loc, faza pe judet a competitiei. Si cei mai mici handbalisti de la ACST, juniorii V sunt sunt calificati in turneul semifinal care va avea loc saptamana viitoare la Turda. Antrenorul micutilor hanbalisti, Cristian Filip sper intr-o calificare in turneul final, alaturi de cele mai bune echipe din tara.