ÎNFRÂNGERE ÎN PRELUNGIRI

48

ÎNFRÂNGERE ÎN PRELUNGIRI

Meciul 3 al sfertului de finala Corona – Ujpest, a fost asteptat cu interes la Brasov de spectatorii care au venit sa asiste la o partida de calitate si la o prestatie foarte buna a favoritilor. Intradevar echipa brasoveana le-a rasplatit asteptarile in primele doua reprize, cand determinarea si insistenta a atins cote maxime, astfel incat „lupii” au terminat fiecare repriza in avantaj.
Prima parte s-a incheiat cu 1-0, golul fiind marcat de Arpad Mihaly (min. 3’56’’) iar a doua, cu 2-1, prin golurile inscrise de Sirokovs (min. 22’50’’) si Gliga (min. 36’09’’). Dupa doua reprize, Corona conducea cu 3-1. Partea a treia a fost foarte dinamica, ritmul a ramas nemodificat, insa, Ujpest a redus din handicap in min. 49’12’’, scor 3-2. „Lupii” au fortat spre finalul partidei, insa, sansa nu le-a suras pentru ca UTE a echilibrat balanta cu doar 3’12’’ inainte de final: 3-3.
A urmat, conform regulamentului, o repriza de prelungiri de 20 de minute in care s-a jucat preponderent in treimea echipei oaspete, „lupii” fortand cu toate liniile si avand nenumarate ocazii de a inscrie, printre care si o bara.
Departajarea nefiind realizata, s-a trecut la o noua repriza de 20 de minute, Ujpest reusind sa marcheze in min. 5’32’’ si sa castige cu 4-3.
După această întâlnire urmează meciul 4 al seriei, scorul fiind in acest moment, 2-1 pentru Ujpest.