Premiile Excelenţei în Afaceri 2018

Premiile Excelenţei în Afaceri 2018

Cele mai performante firme braşovene vor fi premiate în 14 iunie la cea de-a XIII-a ediţie a Galei Premiile Excelenţei în Afaceri. Sunt nominalizate peste 1700 de societăţi comerciale din judeţ care, de-a lungul ultimilor 24 de ani, au obţinut performanţe economice deosebite. Exportatorii de succes vor fi de asemenea răsplătiţi pentru impactul economic semnificativ.
Cele mai performante societăţi comerciale au fost premiate în toamna anului trecut de Camera de Comerţ şi Industrie Braşov în cadrul Topului Naţional al Firmelor pe. Agenţii economici clasaţi în topul judeţean au participat ulterior la faza pe ţară a topului. Gala Excelenţei în Afaceri este evenimentul care premiază societăţile cu performanţe economice deosebite în ultimii 24 de ani.
„Premiile excelenţei în afaceri este evenimentul anului pentru mediul de afaceri pentru că premiază longevitatea firmelor din Braşov. Avem firme care vor fi premiate pentru că sunt de 24 de ani în top deci sunt firme care tot timpul au ţinut flacăra aprinsă a industriei braşovene, sunt firme care aduc pls valoare , şi dacă vedem azi un Braşov bine dezvoltat atractiv atât din punct de vedere economic cât şi turistic spunem că li se datorează acestor firme” a declarat Silviu Costea, preşedinte CCI Braşov
Gala organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Braşov va premia firme din 15 domenii de activitate distincte.
Evenimentul va mediatiza şi cei mai importanţi oameni de afaceri din judeţ cu parteneri guvernamentali şi sociali. Gala este o importantă platformă de networking ce reuneşte peste 300 de oameni de afaceri, autorităţi publice şi personalităţi remarcabile pentru mediul economic braşovean, în care fiecare are ocazia să stabilească contacte şi viitoare parteneriate.