Trofeul Cheile Gradistei la badminton

98

Trofeul Cheile Gradistei la badminton

Trofeul Cheile Gradistei la badminton s-a potrivit ca un fluturas pe racheta sportivilor de la ACS Transilvania.
4 medalii de aur, una de argint si trei de bronz, imbogatesc de acum palmaresul clubului brasovean. Trofeele au fost obtinute in cadrul concursului de seniori veteran si amatori, la care au participat peste 80 de sportivi din toata tara. Competitia este inscrisa in calendarul oficial al Federatiei Romane de Badminton. La Cheile Gradistei, sportivii brasoveni s-au simtit “ca acasa”: practic toti participantii de la ACS Transilvania au reusit sa prindă podiumul la cel putin o categorie. Astfel, Cristina Chiciudean a luat aurul la simplu fete categoria C, in timp ce Iulia Stegaru a castigat intrecerea de badminton lovers. Cele doua sportive au obtinut si cea mai inalta clasare la dublu fete, categoria C. La dublu mixt categoria C, echipa Cristina Chiciudean, Stancu Cosmin a luat bronzul. La dublu fete, categoria B, Andra Ciurea si-a adjudecat argintul.
Nici baietii nu s-au lasat mai prejos si au obtinut aurul la proba de dublu + 45, prin Dan Stegaru, antrenorul lotului de badminton de la ACS Transilvania. Bronzul a fost cucerit de echipa antrenor/elev, categoria B, formata din Dan Stegaru si Miklos Hunor. La Categoria C, Munteanu David si Berei Norbert s-au clasat pe pozitia a treia a podiumului.
Sunt rezultate care vorbesc de la sine despre talentul sportivilor pe care ii antrenez. Fiecare dintre ei a obtinut in acest concurs un loc pe podium la diferite categorii. Privim cu incredere urmatoarele competitii, Cupa Romaniei care se va desfasura la Bucuresti in perioada 18-20 mai, unde vom merge cu doi sportivi : Berei Borbert si David Munteanu, urmand ca, in acelasi concurs, pentru sportivii U9, pe 24 mai sa participam cu Iacob Maxim. Ma bucur ca la clubul nostru la sectia de badminton vin din ce in ce mai multi copii sa practice acest sport”, a declarat antrenorul Dan Stegaru.