Corona Braşov se alătură evenimentului „Omul şi cartea”

83

Corona Braşov se alătură evenimentului „Omul şi cartea”

Clubul Corona Braşov se alătură pe 22 aprilie, unei iniţiative extrem de frumoase, pe care sportivii Braşovului au îmbrăţişat-o cu braţele deschise, cu atât mai mult cu cât în spatele acesteia este şi o „competiţie” tare plăcută. „Omul şi cartea”, este un eveniment prin care Braşovul poate intra în Cartea Recordurilor, formând în centrul oraşului cel mai mare lanţ de oameni care citesc.
Preşedintele clubului Corona Braşov, Liviu Dragomir, a declarat că este încrezător în reuşita acţiunii la care Clubul Corona şi-a anunţat prezenţa cu sportivi de la toate secţiile clubului. „Este o iniţiativă frumoasă, care în mod sigur va atrage oameni pe măsură în jurul ei, iar la final, Braşovul va fi în Cartea Recordurilor prin cel mai mare lanţ de oameni care citesc. Chiar dacă sunt tineri sau foarte tineri, sportivii de la clubul Corona au fost extrem de fericiţi să ajute Braşovul să intre în Cartea Recordurilor. Avem în club o mulţime de sportivi care îşi petrec ore în şir în autocar citind şi era de aşteptat să fie bucuroşi că şi noi vom fi acolo”, a spus Liviu Dragomir, preşedintele clubului Corona Braşov.
Omul şi Cartea” se va desfăşura în centrul Braşovului, pe 22 aprilie. Lanţul se va forma de la Modarom şi se va întinde spre Piaţa Sfatului. Cei prezenţi vor fi nevoiţi să citească un scurt pasaj, iar la final, dacă îşi doresc, să facă schimb de cărţi cu alţi participanţi la acţiune.
Evenimentul este organizat prin intermediul unui ONG, şi anume Asociația C’Art Fest, cea care organizează un alt eveniment care a câştigat repede inimile braşovenilor, şi anume evenimentul culturat „Cristian Internaţional Art Festival – C’Art Fest”.